НАСЛОВНА

ЗА НАС
- Технички карактеристики
- Дистрибутивен систем
- Контакти

ПРЕПОРАКИ ЗА ПОТРОШУВАЧИТЕ
- Брошури за ефикасно греење

ГРИЖА ЗА ПОТРОШУВАЧИ
- Пријавете дефект
- Листа на затворени објекти
- Преглед на нови објекти за прием во дистрибутивниот систем

ПРОЕКТИРАЊЕ, НАДЗОР И ПРИКЛУЧУВАЊЕ

ОПШТИ ДОКУМЕНТИ И БРОШУРИ

ЛИНКОВИ

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

ИЗВЕСТУВАЊА ОД РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА

АКТУЕЛНОСТИ

ФОТО ГАЛЕРИЈА

- Фотографии од компанијата
- Изведба на секундар

КОНТАКТИ

 
Дистрибуција на топлина - ја движиме енергијата

Животот е движење. Енергијата е темел на општеството. Вткаени во нашата филозофија на работење, ни помагаат да постигнеме повеќе - совршен баланс во управувањето на крвотокот на системот за далечинско греење. Тука сме за Вас!

 
Актуелности

10.09.2012 Ставање на внатрешната инсталација на објектите под работен притисок

20.08.2012 Нови цени за топлинска енергија

18.08.2012 Диспечерски центар - Интервенции

18.06.2012 Реконструкција на вод на ул. Владимир Комаров

>> Архива на актуелности

ВОН грејна сезона
Диспечерскиот центар работи според режимот на работа во период вон грејна сезона, секој работен ден од 7 до 15 часот. За итни интервенции јавете се кај мобилната екипа на терен на

 

 
Пријава на дефекти

Дефекти може да се пријават:

1 - Директно со линк преку OnLine форма, со клик тука

2 - Со испраќање на SMS порака на

3 - Со јавување на телефонскиoт број на диспеческиот центар

Корисен совет:
Пред да испратете барање за рекламација, проверете дали има известување за прекин во испорака на топлинска енергија на вашиот објект. Преглед на затворени објекти

   
Дистрибуирана топлинска енергија до потрошувач

Количеството на топлинска енергија која се пренесува од топланите до топлинските станици на потрошувачите, се движи околу 500-600 GWh годишно. Надолниот тренд на дистрибуираната енергија е резултат на намалената крајна потрошувачка, постигната со континуирано инвестирање за модернизација на топлинските станици.

 

Дистрибуција на топлина ДООЕЛ - Скопје, 02/3097-715, kontakt@distribucijanatoplina.mk